top of page

luisteren

Welkom bij de Witham Town Trail-startpagina van de Witham & Countryside Society. Op verschillende gebouwen rond Witham vind je 'Quick Response' (QR) codes (zoals hier te zien) die je, gescand met je smartphone, meenemen naar een pagina met een korte geschiedenis van het gebouw waar je naar kijkt en een korte geschiedenis van de stad. De Witham Town Trail werd op 21 maart 2017 door de burgemeester van Witham gelanceerd.


Het project is bedoeld om de bezoekersaantallen in Witham te vergroten en zo de stad, haar geschiedenis en bedrijven en later ook de open ruimtes en voorzieningen van de stad te promoten. We hopen de Town Trail in de toekomst uit te breiden naar nog veel meer gebouwen, recreatievoorzieningen en open ruimtes.


Het idee voor de Trail kwam oorspronkelijk van de Strategiegroep The Witham Town Centre en de Witham & Countryside Society stemde in met de uitvoering van het project.


Als het historische gebouw een bedrijf is en zij hebben hun eigen website en ermee ingestemd om deel te nemen aan het schema, vindt u een link om u daarheen te brengen.


U kunt een QR-codescanner gratis downloaden van uw hoofdleveranciers.

Token Coin issued by John Freebourne
bottom of page